p_mab_006_67_02_t_1

Příprava svátečního oběda

NázevPříprava svátečního oběda

Zdá se, že Javascript je vypnutý nebo došlo k chybě v komunikaci. Další možnosti zobrazení se ukážou, když zapnete Javascript .

BUSKOVA_P_P_MAB_006_67_02

Příprava svátečného oběda

Osnova: A. Úvod: Rozhodnutí

B. Stať: 1. Potřeby

2. Řízek s hronolky a fozolovými lusky

3. Bramborový salát se sloninou

Řízek C. Závěr: 1) Pochvala

Řízek s hronolky a fozolovými lusky

Ingredience: 400 g kuřecíchprs, 100 g hladkéhladkí mouky, 40 g vajíček, 40 g mléka, 150 g strouhanky, sůl, 240 g oleje slunečnicové, 800 g g brambor, 400 g mražených fazolových lusků.

Postup: Kuřecí prsa, nakrájíme na plátky, omyjeme, nahlepeme a osolíme z obou stron. Jednotlivé plátky postuplně obalujeme v mouce, ve vejci, které jsme sředili mlékem a nakonec ve strouhoncerozděleno na konci řádku strou-honce. Smažíme dozlatova na rozpáleném oleji dolatova. Bramboy oloupeme, omyjemeNot sure if this letter is present, nakrájíme na hranolky, omyjeme, ovsíme a vkládáme na rozpálený tuk. Smážíme dolatova. Fozolové lisky omyjeme a uvaříme v ozolené vodě doměkká, uvarene podáváme k hlavnímu chodu jako zeleninovou přílohu Než se lusky uvaří a řízky dopečou připravím si salát.

Bramborový salát se sloninou

Ingredience: 1 kg brambor, ½ kg pórku, 250 g anglické sloniny, 5 lžic octa, sůl, bílý pepř, požitka, petrželová nať

Postup: Ve slupce uvařené brambory nakrájíme na kolečka, pokapemerozděleno na konci řádku po-kapeme octem, osolíme, opepřime. Slaninu nakrájíme na malé kostky a na pánvi orstujeme. Vyjmeme sloninu a dáme ji hk branborám. Ve výpeku krátce orestujeme a na jemná kolečka nakrájený póřek. Přídáme k bramborám a promícháme. Požitku a nať nosekáme a přidáme k branborám. V chladničce necháme vychladnout . Pokud slovina pustí málo tuku, přídáme 2-3 lžíce oleje.


Stáhnout XMLStáhnout textZobrazit po větáchStatistikyVytvořit stand-off anotaci